ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ & ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ

Οι απαιτητικοί καιροί στους οποίους ζούμε οδηγούν στη συσπείρωση των αποσταγματοποιών στο ΣΕΑΟΠ, ο οποίος υποδέχεται στην οικογένειά του νέα μέλη. 

Οι Έλληνες  ποτοποιοί /αποσταγματοποιοί  αναγνωρίζουν το έργο και τις προσπάθειες του Συνδέσμου για τη στήριξη, ανάδειξη και προώθηση των Ελληνικών αποσταγμάτων και υποστηρίζουν το έργο του.

Έτσι 13 νέα μέλη εντάχθηκαν στο ήδη υπάρχον δυναμικό του ΣΕΑΟΠ. Πρόκειται ασφαλώς για μια θετική εξέλιξη, η οποία έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου στις αρχές Σεπτεμβρίου, για μια βατή οικονομική προσαρμογή των “υπό ένταξη” Μελών.

Τα νέα Μέλη είναι:

 1. ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ AVANTES ΧΑΡΑ ΚΑΤΣΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ
 2. ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ Ι. ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ
 3. ΔΟΥΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - Τσίπουρο 1ΑκόΜα
 4. ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕ
 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ Ε.Β.Α. Α.Ε.
 6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΕΑΣ
 7. ΛΑΖΑΡΗΣ Ε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 8. ΜΑΚΡΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ
 9. ΑΦΟΙ ΣΤ. ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ Ο.Ε
 10. ΟΙΚΟΑΓΡΟ ΕΠΕ
 11. ΤΖΑΡΑΣ Ε.Ε.
 12. ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΣΑΜΟΥ Ι. Π ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΑΕΒΕ
 13. VERINO ABEE

 Πλέον ο ΣΕΑΟΠ αριθμεί περισσότερα από 70 αποσταγματοποιούς.  

Δείτε τον κατάλογο με τα μέλη εδώ.

Να επισημάνουμε ότι όλες οι  επιχειρήσεις εκτός από την σημαντική στήριξη που προσφέρουν στην ελληνική οικονομία, συμβάλλουν σημαντικά και στη κοινωνικο-οικονομική στήριξη της Ελληνικής περιφέρειας μιας και σχεδόν όλες έχουν την έδρα τους στην επαρχία. (Δείτε τον Χάρτη των Μελών εδώ)

Ο πρόεδρος του ΣΕΑΟΠ κος Νίκος Καλογιάννης δηλώνει: «Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη  στο Σύνδεσμό μας. Η προσθήκη αυτή εκτός του ότι δυναμώνει ακόμη περισσότερο τη φωνή μας, μας γεμίζει με περισσότερη αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι και στόχοι του κάθε αποσταγματοποιούς σ’ όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεται».

Η Συνεισφορά του Κλάδου της Παραγωγής των Αλκοολούχων στην Εθνική Οικονομία. εδώ

 2

Δείτε επίσης την Εξωστρέφεια της Ελληνικής Ποτοποιίας εδώ