ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ & ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ

H ιστοσελίδα του ΣΕΑΟΠ ανανεώθηκε

Επισκεφτείτε την αναθεωρημένη ιστοσελίδα του ΣΕΑΟΠ εδώ.

Η νέα ιστοσελίδα αποτελεί μία εξελιγμένη μορφή της ήδη υπάρχουσας. Πέραν των αλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί στη δομή του site ώστε να συμβαδίζει με τα σύγχρονα πρότυπα, παρέχει πλέον ακόμα πιο φιλικό προς τον επισκέπτη περιβάλλον (υποστηρίζεται από android & ios για προβολή μέσω κινητών τηλεφώνων) αλλά και περισσότερους τομείς παροχής χρήσιμων πληροφοριών.

Έρχεται ως φυσική συνέχεια της εξελικτικής πορείας του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών, και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εύχρηστο και λειτουργικό ηλεκτρονικό εργαλείο αποτελεσματικής προσέγγισης και ενημέρωσης για τη δομή, την οργάνωση, τη λειτουργία του Συνδέσμου, της προβολής των μελών του αλλά και των ελληνικών αποσταγμάτων και ποτών.

Φιλοδοξούμε ότι θα αποτελέσει το μόνιμο κρίκο επικοινωνίας των μελών του αλλά και των λοιπών εταιρειών του κλάδου με το γραφείο του Συνδέσμου.

Μπορείτε επίσης να δείτε και το νεοσύστατο κανάλι του Συνδέσμου στο Youtube εδώ.

Δείτε στα ΝΕΑ του ΣΕΑΟΠ, την Προγραμματισμένη Ημερίδα για τις 26/6/2017,  με τίτλο «Αποστάγματα και Ποτά ...αγνώστου προελεύσεως - Μύθοι & αλήθειες».
 
Κατεβάστε εδώ το έντυπο παρουσίασης  του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών με το ανανεωμένο προφίλ του Συνδέσμου, τις προτεραιότητες, τις υπηρεσίες του και τα Μέλη του.